Over Mireille

Mireille Martens haar visie op fokken is: Gezonde, goede rasvertegenwoordigers fokken met stabiele karakters.

Mireille is al ruim 20 jaar dagelijks met honden bezig. Als rijksgediplomeerd trimster werkt zij al 20 jaar in o.a. haar eigen trimsalon Robbedoes in Etten-Leur.

Mireille is ook al jaren trainster in diverse disciplines binnen de hondensport en heeft sinds 2 jaar haar eigen hondenschool KA-Waalwijk waar op een creatieve manier hard wordt gewerkt met een gezonde dosis humor.

15 jaar geleden startte Mireille met het fokken van Weimaraners. 5 jaar later begon zij ook haar eigen Rhodesian Ridgebackbloedlijn.

Logischerwijs is Mireille aangesloten bij de rasvereniging en fokt uitsluitend volgens de richtlijnen van die vereniging. En blijft zij betrokken bij haar pups en hun nieuwe eigenaren waar mogelijk en gewenst.

Mireille is actief betrokken in het bestuur van de rasvereniging van de WSH, onder andere als bestuurslid. Al jaren zet zij haar kennis en ervaring in door haar kennel als noodopvang aan te bieden voor Weimaraners welke herplaatst moeten worden en waarbij dit niet vanuit de huidige thuissituatie kan plaatsvinden (vaak i.v.m. gedragsproblemen).