Kioni Ngwani of Yenna’s Pride X Mcheshi Of Sotho Bantu. Litter expected mid June.

8 mei is de dracht bevestigd van Kioni Dik zwart hart Deze combinatie heeft zich in het verleden al bewezen. De nakomelingen hebben geweldig exterieur, prachtige tarwekleurige vacht en sublieme karakters. Interesse in een pup uit de combinatie Kioni Ngwani of Yenna’s Pride X Mcheshi Of Sotho Bantu, mail naar ofyennaspride@gmail. De pups worden medio juni verwacht.

May 8th pregnancy was confirmed by ultrasound. This combination has already proven its qualities. Their offspring have great exterior, beautiful weaten color and excellent characters. Interested in a puppy of the combination Kioni Ngwani of Yenna’s Pride X Mcheshi of Sotho Bantu, email ofyennaspride@gmail.com Litter is due mid-June.

IMG-20160527-WA0004  X  IMG-20160527-WA0003

IMG-20160527-WA0005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *